WORLD WEB MEDIA VOOR DOMEINHOSTING, TAILOR MADE WEBDESIGNS EN DOMEINNAAM REGISTRATIES

Wie zijn wij en wat doen wij

World Web Media is een jong internet hostingbedrijf welke gevestigd is in Zaandam. Met een enthousiast en hecht team van professionals realiseren wij niet alleen uw hosting wensen, maar maken en onderhouden wij ook tailor made websites. Tevens leveren wij SEO diensten (zoekmachine optimalisatie) zodat uw website maximaal vindbaar is op internet. Een complete oplossing voor uw aanwezigheid op het internet.

Missie

World Web Media biedt een scala aan weboplossingen. Met die oplossingen kan zij voor haar klanten het optimale resultaat behalen op het gebied van websites, webshops en SEO (zoekmachine optimalitsatie). Wij streven naar een perfecte klanttevredenheid en een superieure kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken, neem dan vrijblijvend contactmet ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen!

Visie

World Web Media heeft een eenvoudige kijk op de zaken. Hoogstaande kwaliteit hostingpakketten leveren tegen een concurrerende prijs. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het hosting vraagstuk middels duurzame (lees groene) hostingpaketten en clouddiensten. In de toekomst moet World Web Media een one-stop-shop solution worden voor off- en online communicatie. 1 Loket voor bijv. uw website, huisstijl, brochures, persberichten, etc.

premium-pack

premium-pack

premium-pack